Turisztikai akcióterv közösségi tervezése

 Várjuk javaslataikat az Alsó-Ipoly-menti turisztikai akciótervhez.

Logo_color_SKHU_HU_RGB.png
A Pontibus Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás turisztikai akciótervet készít elő a Szlovákia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program számára a 2021-2027-es programozási időszakra az Alsó-Ipoly mente és a Garam alsó szakasza menti térség településeinek bevonásával.

Az akcióterv célja az Alsó-Ipoly és a Garam alsó szakasza által határolt határmenti térségben a turisztikai potenciál jobb kihasználása, különös tekintettel a helyi gazdaság erősítésére és a települések népességmegtartására. Az akcióterv keretében kialakítjuk és elősegítjük az együttműködést a térségbeli szlovákiai és magyarországi települések és más szervezetek turisztikai tevékenységei között.

Az akciótervet előkészítő projekt keretében megalapozó, helyzetfeltáró vizsgálat készül a térség adottságairól, turisztikai fejlesztési potenciáljáról, amelyek alapján egy turisztikai célú térségi marketingkoncepció és márkaépítés valósul meg.

A térségbeli települések vezetői, meghatározó társadalmi szervezetei és vállalkozásai, illetve a lakossági érdekeltek számára közösségi tervezés és véleményezés keretében lehetőséget biztosítunk a turisztikai akciótervben történő részvételre, az akciótervbe illeszthető fejlesztési, projektjavaslatok megtételére.

Amennyiben a megjelölt térségben turisztikai jellegű határon átnyúló, a határmenti gazdasági, idegenforgalmi, kulturális kapcsolatokat erősítő fejlesztési elképzeléseit szeretné eljuttatni számunkra, várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségen:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
SKHU slogen hu
Információk a programról és az akciótervről az www.skhu.eu és www.rdvegtc-spf.eu és a www.pontibusegtc.eu honlapokon.

skhu erdf hu

rdv logo