Ajánlattételi felhívás - külső projektmenedzseri feladatok - RE-START akcióterv

A PONTIBUS Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás részéről a Társulás által az INTERREG VA Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében elnyert RE-START c. akcióterv projekt egyes külső koordinációs-projektmenedzseri feladatainak megvalósítása céljából ajánlattételi felhívást ír ki.

Ellátandó feladatok:
- A projekt szlovákiai illetőségű vezető partnerei tevékenységének koordinálása a kedvezményezetti jelentésekhez, projektjelentésekhez (benne kifizetési igénylésekhez) szükséges dokumentumok előzetes ellenőrzése, valamint a benyújtásra történő megfelelőség ellenőrzése terén.
- Az akcióterv szlovákiai illetőségű partnerek projektmenedzserei / kapcsolattartói részére segítségnyújtás a projekt tevékenységek megvalósításában, így különösen a versenyeztetési eljárások dokumentumainak előzetes és utólagos vizsgálata, a megkötendő szerződések előzetes áttekintése, pénzügyi bizonylatok (számlák stb.) megfelelőségének vizsgálata.
- A projekt szlovákiai illetőségű partnerei tevékenységének időbeli és pénzügyi megfelelőségének felügyelete, a projekt támogatási szerződésével való összhang folyamatos vizsgálata, a szükséges beavatkozások jelzése a vezető partnernek és a Pontibus ETT által ellátott Koordinációs és Kommunikációs Projekt (CCP) belső projektmenedzserének.
- Folyamatos kapcsolattartás és együttműködés a CCP projekt belső projektmenedzserekkel és a kommunikációs szakértővel, valamint egyéb szakértőkkel.
- Részvétel a projekttalálkozókon és egyéb projekt-rendezvényeken.
- REBOOT SKHU/1802/3.1/053 projektben szereplő szlovák illetőségű KKV kedvezményezettek részére a projekt zárásához kapcsolódó feladatok ellátása:
- Részvétel a helyszíni ellenőrzéseken, az ellenőrző szervekkel történő együttműködés.

Feladat teljesítésének időtartama: 2021. november 1. – 2023. június 30.

Jogviszony típusa: megbízási szerződés
Ajánlattételi határidő: 2021. szeptember 30.
Az ajánlattételi felhívás teljes dokumentációja erre a linkre kattintva érhető el.